Reforma per a la comoditat de treballadors i clients a la botiga de Materials Casserres a Berga

Materials Casserres ha realitzat una petita reforma a la seva botiga de Berga amb l’objectiu d’aconseguir una major comoditat per als seus treballadors i clients.

Concretament, la modificació s’ha fet a l’interior de la botiga, a la zona de treball, per millorar la climatització de la sala i augmentar l’espai del qual disposen les treballadores.

El vidre amb què es divideix la zona de la botiga de la zona de treball s’ha separat uns metres de la seva antiga ubicació. A més, s’ha instal·lat un nou vidre a la zona de la porta per acabar de dur a terme el tancament.

D’aquesta manera s’ha fet més gran l’espai de treball, permetent que totes les treballadores puguin ser a dins al mateix temps i també aconseguint aïllar més la zona de treball per mantenir la calor en el seu interior.

La instal·lació de calefacció de la botiga està connectada a la xarxa d’aigua calenta de la central de biomassa del polígon industrial de la Valldan.

Des del mes de novembre de 2023 la botiga de Materials Casserres utilitza la caldera de biomassa del polígon, igual que fan altres empreses de la zona, per d’aquesta manera obtenir un estalvi en el consum de gas i apostar per la sostenibilitat.

La reforma en l’espai també ha permès buidar l’antiga taula de treball ubicada ja a l’exterior, la zona de la botiga, i fer-la disponible per a reunions amb els clients, a més de les taules amb els tamborets que s’ubiquen ben bé al costat.

La botiga de Materials Casserres s’ubica al polígon de La Valldan, concretament al camí de Sant Bartomeu, 14, de Berga, i està oberta al públic de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 20h, a més d’atendre també els clients els dissabtes de 9h a 13h.

Altres noticies i novetats

Vols descobrir com es fa una construcció amb el sistema Calibric?

Materials Casserres i Terreal et conviden a participar en una formació en directe per veure com s’aixeca un habitatge amb aquest material ceràmic d’última generació Tindrà lloc dimarts 10 d’octubre al magatzem de Materials Casserres a Berga T’hi esperem! Materials Casserres i Terreal t’ofereixen la possibilitat de veure en directe el muntatge d’una casa de

Llegir més »

Materials Casserres adquireix un nou camió-grua d’última generació!

Materials Casserres ha adquirit un nou camió-grua d’última generació per oferir a tots els seus clients el millor servei amb la maquinària més actual del mercat. El nou camió de dúmper 6×4 posseeix una gran caixa d’alumini de 5,70 metres ideal per transportar-hi qualsevol material de l’empresa. A més, la grua té una capacitat d’allargar-se

Llegir més »
Amiant

Renova cobertes industrials de fibrociment amb amiant

Materials Casserres renova cobertes industrials de fibrociment amb amiant Materials Casserres ofereix als seus clients el desmantellament de cobertes de fibrociment amb amiant i la posterior col·locació de cobertes industrials amb un nou material adequat i modern. A l’empresa berguedana som especialistes en aquest servei diferencial de rigorosa actualitat i gestionem tot el procés de

Llegir més »

Firhàbitat 2023

Casserres, 6 de juny de 2023 Materials Casserres participa a Firhàbitat 2023 Per tercer any consecutiu l’empresa exposa els seus productes a la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica Materials Casserres ha participat com a empresa expositora en la tercera edició de Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya que

Llegir més »

Visita a Porcelanosa

La setmana passada vam estar a la mostra anual de Porcelanosa, a Vila-real, aquest any coincidint amb la celebració del seu 50è aniversari. Vam poder veure les novetats de 2023 de la marca i de les seves marques filials Antic Colonial, XStone i Noken. També vàrem fer una visita al centre de producció per presenciar

Llegir més »
Scroll to Top