Reforma per a la comoditat de treballadors i clients a la botiga de Materials Casserres a Berga

Materials Casserres ha realitzat una petita reforma a la seva botiga de Berga amb l’objectiu d’aconseguir una major comoditat per als seus treballadors i clients.

Concretament, la modificació s’ha fet a l’interior de la botiga, a la zona de treball, per millorar la climatització de la sala i augmentar l’espai del qual disposen les treballadores.

El vidre amb què es divideix la zona de la botiga de la zona de treball s’ha separat uns metres de la seva antiga ubicació. A més, s’ha instal·lat un nou vidre a la zona de la porta per acabar de dur a terme el tancament.

D’aquesta manera s’ha fet més gran l’espai de treball, permetent que totes les treballadores puguin ser a dins al mateix temps i també aconseguint aïllar més la zona de treball per mantenir la calor en el seu interior.

La instal·lació de calefacció de la botiga està connectada a la xarxa d’aigua calenta de la central de biomassa del polígon industrial de la Valldan.

Des del mes de novembre de 2023 la botiga de Materials Casserres utilitza la caldera de biomassa del polígon, igual que fan altres empreses de la zona, per d’aquesta manera obtenir un estalvi en el consum de gas i apostar per la sostenibilitat.

La reforma en l’espai també ha permès buidar l’antiga taula de treball ubicada ja a l’exterior, la zona de la botiga, i fer-la disponible per a reunions amb els clients, a més de les taules amb els tamborets que s’ubiquen ben bé al costat.

La botiga de Materials Casserres s’ubica al polígon de La Valldan, concretament al camí de Sant Bartomeu, 14, de Berga, i està oberta al públic de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 20h, a més d’atendre també els clients els dissabtes de 9h a 13h.

Altres noticies i novetats

Millora funcional de les naus de Materials Casserres a Berga

Materials Casserres ha realitzat recentment una ampliació en les seves instal·lacions del polígon de la Valldan de Berga. Concretament, s’ha adequat una nau que es trobava en una alçada més baixa. Amb aquesta actuació executada durant la primavera, s’ha guanyat espai per emmagatzemar els materials o els vehicles de l’empresa. Les obres s’han realitzat a

Llegir més »

Energia fotovoltaica

Materials Casserres avança en l’aposta per l’energia fotovoltaica Materials Casserres ha instal·lat recentment 30 plaques solars de 15kW cadascuna al seu centre logístic de Berga, ubicat al polígon de la Valldan. Concretament, les noves plaques s’ubiquen a la coberta del magatzem. Amb la col·locació d’aquestes 30 plaques fotovoltaiques per a l’autoconsum, Materials Casserres fa una

Llegir més »

Materials Casserres col·labora un any més amb Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya. Firhàbitat arriba plenament consolidat a la quarta edició i amb un format que ha anat evolucionant des del primer any, amb la introducció de millores i canvis per enriquir l’experiència dels professionals i visitants. Enguany, la fira

Llegir més »

Les façanes ventilades: el millor aïllant tèrmic per a l’eficiència energètica i el confort de l’habitatge

Les façanes ventilades construïdes amb material porcellànic són el sistema de recobriment d’habitatges més eficient energèticament de l’actualitat. Materials Casserres treballa amb les últimes tendències del mercat i vol donar a conèixer aquest sistema als seus clients, ja que és una excel·lent solució per a la rehabilitació energètica d’habitatges de nova creació i també d’antics.

Llegir més »

Vols descobrir com es fa una construcció amb el sistema Calibric?

Materials Casserres i Terreal et conviden a participar en una formació en directe per veure com s’aixeca un habitatge amb aquest material ceràmic d’última generació Tindrà lloc dimarts 10 d’octubre al magatzem de Materials Casserres a Berga T’hi esperem! Materials Casserres i Terreal t’ofereixen la possibilitat de veure en directe el muntatge d’una casa de

Llegir més »

Materials Casserres adquireix un nou camió-grua d’última generació!

Materials Casserres ha adquirit un nou camió-grua d’última generació per oferir a tots els seus clients el millor servei amb la maquinària més actual del mercat. El nou camió de dúmper 6×4 posseeix una gran caixa d’alumini de 5,70 metres ideal per transportar-hi qualsevol material de l’empresa. A més, la grua té una capacitat d’allargar-se

Llegir més »
Amiant

Renova cobertes industrials de fibrociment amb amiant

Materials Casserres renova cobertes industrials de fibrociment amb amiant Materials Casserres ofereix als seus clients el desmantellament de cobertes de fibrociment amb amiant i la posterior col·locació de cobertes industrials amb un nou material adequat i modern. A l’empresa berguedana som especialistes en aquest servei diferencial de rigorosa actualitat i gestionem tot el procés de

Llegir més »
Scroll to Top