Les façanes ventilades: el millor aïllant tèrmic per a l’eficiència energètica i el confort de l’habitatge

Les façanes ventilades construïdes amb material porcellànic són el sistema de recobriment d’habitatges més eficient energèticament de l’actualitat.

Materials Casserres treballa amb les últimes tendències del mercat i vol donar a conèixer aquest sistema als seus clients, ja que és una excel·lent solució per a la rehabilitació energètica d’habitatges de nova creació i també d’antics.  

El sistema de les façanes ventilades construïdes amb material porcellànic aïllen els edificis per l’exterior gràcies a un sistema que queda separat del mur de suport i permet la circulació d’aire a l’interior.

El mur de suport, que és el tancament natural de l’edifici, és el que suporta els panells.

Els panells de porcellana es col·loquem mitjançant fixacions mecàniques (grapes) i l’usuari pot decidir entre el panell i el mur s’hi posa aïllament, com per exemple, llana de roca, que permet encara més aïllament tèrmic i acústic.

Aquest tipus de façana ventilada no està enganxada a la paret, sinó que al ser una subestructura separada del mur de suport, existeix ventilació.

I aquesta és la seva peculiaritat i avantatge, que la cambra d’aire ventilada trenca la temperatura de fora de l’habitatge amb la de dins, generant circulació d’aire. La mateixa façana es transforma en un trencament del pont tèrmic afegit.

A més, en l’àmbit estètic les façanes ventilades construïdes amb material porcellànic són molt elegants i estan disponibles en multitud de gammes de colors, al gust i tria del client.

Com ja s’ha comentat, aquest tipus de façana es pot aplicar en qualsevol tipus de reforma. En habitatges nous però també amb vells.

Pots tenir una casa feta des de fa molts anys i per millorar la rehabilitació energètica de l’edifici és possible instal·lar aquest nou sistema, més elegant, modern i al dia amb l’eficiència energètica.

Les façanes ventilades construïdes amb material porcellànic són actualment doncs, la solució més eficient i moderna per aconseguir un aïllament exterior continu que elimini els ponts tèrmics i augmenti el confort a l’interior de l’immoble.

Altres noticies i novetats

Millora funcional de les naus de Materials Casserres a Berga

Materials Casserres ha realitzat recentment una ampliació en les seves instal·lacions del polígon de la Valldan de Berga. Concretament, s’ha adequat una nau que es trobava en una alçada més baixa. Amb aquesta actuació executada durant la primavera, s’ha guanyat espai per emmagatzemar els materials o els vehicles de l’empresa. Les obres s’han realitzat a

Llegir més »

Energia fotovoltaica

Materials Casserres avança en l’aposta per l’energia fotovoltaica Materials Casserres ha instal·lat recentment 30 plaques solars de 15kW cadascuna al seu centre logístic de Berga, ubicat al polígon de la Valldan. Concretament, les noves plaques s’ubiquen a la coberta del magatzem. Amb la col·locació d’aquestes 30 plaques fotovoltaiques per a l’autoconsum, Materials Casserres fa una

Llegir més »

Materials Casserres col·labora un any més amb Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya. Firhàbitat arriba plenament consolidat a la quarta edició i amb un format que ha anat evolucionant des del primer any, amb la introducció de millores i canvis per enriquir l’experiència dels professionals i visitants. Enguany, la fira

Llegir més »

Les façanes ventilades: el millor aïllant tèrmic per a l’eficiència energètica i el confort de l’habitatge

Les façanes ventilades construïdes amb material porcellànic són el sistema de recobriment d’habitatges més eficient energèticament de l’actualitat. Materials Casserres treballa amb les últimes tendències del mercat i vol donar a conèixer aquest sistema als seus clients, ja que és una excel·lent solució per a la rehabilitació energètica d’habitatges de nova creació i també d’antics.

Llegir més »

Vols descobrir com es fa una construcció amb el sistema Calibric?

Materials Casserres i Terreal et conviden a participar en una formació en directe per veure com s’aixeca un habitatge amb aquest material ceràmic d’última generació Tindrà lloc dimarts 10 d’octubre al magatzem de Materials Casserres a Berga T’hi esperem! Materials Casserres i Terreal t’ofereixen la possibilitat de veure en directe el muntatge d’una casa de

Llegir més »

Materials Casserres adquireix un nou camió-grua d’última generació!

Materials Casserres ha adquirit un nou camió-grua d’última generació per oferir a tots els seus clients el millor servei amb la maquinària més actual del mercat. El nou camió de dúmper 6×4 posseeix una gran caixa d’alumini de 5,70 metres ideal per transportar-hi qualsevol material de l’empresa. A més, la grua té una capacitat d’allargar-se

Llegir més »
Amiant

Renova cobertes industrials de fibrociment amb amiant

Materials Casserres renova cobertes industrials de fibrociment amb amiant Materials Casserres ofereix als seus clients el desmantellament de cobertes de fibrociment amb amiant i la posterior col·locació de cobertes industrials amb un nou material adequat i modern. A l’empresa berguedana som especialistes en aquest servei diferencial de rigorosa actualitat i gestionem tot el procés de

Llegir més »
Scroll to Top