Banys i cuines

Banyeres, plats de dutxa i columnes

Completeu el vostre bany a mida

Gaudeix del teu bany amb els millors productes

Disposem de banyeres amb i sense hidromassatge, de diferents figures i materials per encaixar al vostre bany de la millor manera. De formes angulars, quadrades, ovalades, rectangulars o rodones, podreu escollir el material que preferiu; acer, acrílic o ferro amb les mides que necessiteu.

També tenim columnes d’hidromassatges termostàtiques adequades per a banyeres i dutxes, amb jets d’hidromassatge a l’esquena i lumbars, perquè pugueu completar el vostre bany.

Mampares de
banys

La mampara pot aportar un toc diferent a la teva dutxa

Mampares per a tot tipus d'espais

Disposem de diferents mampares pel vostre bany: mampares frontals, angulars o semicirculars tant per banyeres com per dutxes.

Podeu escollir entre la varietat d’opcions d’obertura i material; vidres transparents, transparents templats, amb una porta, 2 portes o amb una porta i un vidre fixe.

 

Mobles de
bany

Mobles molt versàtils, elegants i d’alta qualitat

Diferents acabats i materials

Gran varietat de mobiliari que es pot adaptar als vostre espai: mobiliari compacte amb diferents acabats i mides, amb taulells de vidre, mobles amb un calaix suspès, dos calaixos suspesos o amb tres calaixos, etc.

Oferim diferents acabats i materials i també disposem d’una línia de mobles rústics d’alta qualitat fabricats artesanalment.

Accessoris
de bany

Personalitzeu el vostre bany segons les vostres necessitats

Complements pràctics pel dia a dia

Els dispensadors de sabó, els tovallolers, els penjadors, els tamborets, les estanteries, papereres, porta escombretes, seient per dutxes, mampares, catifes, entre altres, poden aportar un toc de personalitat al vostre bany, i a més, sense dubte, són uns complements molt pràctics pel dia a dia.

Aixeteria de
banys i cuina

Aixeteria amb un disseny innovador

Tot tipus d'aixetes de bany i cuina

Disposem d’una àmplia gamma d’aixetes de disseny innovador i amb la tecnologia idònia perquè siguin el més funcionals possibles i també perquè generin el mínim consum d’aigua.

Des dels productes més avantguardistes fins a les propostes més clàssiques, així cada client pot trobar l’aixeta que millor s’adapti al seu estil.

 

Piques per a cuines domèstiques

Acabats resistents als productes químics

Un munt d'opcions per escollir

Subministrem piques per a varis usos, de diferents dissenys i disponibles en diferents materials (ceràmica, formigó, inoxidable, Silgranit…), però totes elles ofereixen una molt bona resistència i una superfície impermeable que evita la filtració dels líquids.

A més, podeu seleccionar la vostra pica en funció del tipus d’instal·lació que necessiteu (enrasada, per sota o per sobre el taulell, etc.) o segons el número de cubetes que desitgeu.  

Miralls i llums

Una bona il·luminació condiciona favorablement un bany

Gran diversitat de formes i acabats

No hi pot haver un bany sense mirall, ja que és una peça clau, juntament amb la il·luminació, així que podeu venir a trobar l’aplic que més us agradi i els miralls que més s’adeqüin al vostres espai.

Més enllà d’il·luminar l’espai, els aplics aporten un toc de disseny i color, per això cal trobar la forma i color que més bé quedi al vostre espai: moderns, rústics, clàssics, tipus focus, de pantalla, led, etc . Igualment, podeu trobar una gran gamma de miralls: rectangulars, quadrats, amb marc, sense, amb il·luminació integrada o no, etc.

Jacuzzi

Gaudeix dels beneficis de l’aigua des de casa

Spas per a casa o instal·lacions públiques

Disposem de spas per a ús particular o per a ús col·lectiu (fins a 6 persones de capacitat). Aquests darrers són ideals per instal·lacions públiques i estan equipats amb els sistemes més moderns de filtració i tractament que garanteixen la millor qualitat de l’aigua.

Oferim també diferents mides i acabats (amb casc acrílic de color blanc brillant,  faldons en acrílic negre o blanc, o fusta de teca, etc.)

Podeu escollir el models d’hidromassatge que volgueu, amb jets d’aire i d’aigua, diferents programes d’hidromassatge, cromoteràpia, ràdio i música MP3 per USB…

Sanitaris per a banys​

Personalitzeu el vostre bany segons les vostres necessitats

Una gamma que s'adapta a totes les possibilitats

Tenim sanitaris pensats per tots els gustos, dissenys i pressupostos.

Alguns productes destaquen per crear espais de bany que aposten per l’elegància de la senzillesa i de l’essència d’un disseny al servei del confort.

Una àmplia gamma amb gran versatilitat, molt adaptable i funcional, que aporta un toc de distinció. L’àmplia gamma s’adapta a totes les possibilitats i permet optimitzar qualsevol espai de bany amb les línies modernes i elegants.

Scroll to Top