Portes i finestres

Portes

Estètica moderna i actual, amb acabats de màxima qualitat

Portes correderes i tallafocs

Portes correderes “orchidea” com a solució per guanyar espai en el vostre habitatge, per mitjà d’un sistema exclusiu que estalvia temps d’instal·lació i garanteix una unió perfecte de l’estructura a la paret, també apte per envans de placa de guix laminat.

També disposem portes de System Zero, una porta corredera vista, amb vidre templat de 1 cm i la guia vista en acer inoxidable situada darrera de la porta.

Adicionalment, oferim diversos models de portes tallafocs amb tots els accessorios necessaris per complementar-les: portes tallafoc batents, corredisses, tallafocs acústiques, etc.

Finestres de coberta

Accionament via comandament a distància. Ideal per alçades de difícil accés

Finestres per teulada Roto

Disposem de finestres per a teulada fabricades en fusta de pi nòrdic de primera qualitat, tractada amb insecticida i fungicida, de base aquosa, a través d’un sistema d’aspersió (flow-coat).

Les finestres están envernissades i recobertes exteriorment amb una xapa d’alumini lacat en color, sense cap cargol exterior en contacte directe amb la fusta, per evitar el seu deteriorament i possibles filtracions d’aigua.

Es subministren amb detector de pluja i preinstal·lació amb persiana elèctrica i cortina interior de ressort. 

Scroll to Top