Jardí i terrassa

Fustes

Tanques i travesses disponibles en diferents mides

Tanques i travesses de fusta

La travesses de fusta té moltes funcionalitats diferents dins del sector de la jardinería: murs, esglaons, jardineres, delimitadors de camins, baranes, decoració…

Les travesses estan tractades contra fongs i insectes i això afavoreix la seva durabilitat.

D’altra banda, les tanques de fusta són un producte molt sol·licitat pel gran nombre d’usos que té: parcs infantils, jardins, piscines, etc.

Terres i àrids decoratius

Productes provinents d’una agricultura sostenible i ecològica

Els millors productes per a jardineria

Disposem d’àrids, substrats i terres vegetals per donar forma als jardins o espais verds tant d’empreses, particulars com de l’administració pública.

Les terres i substrats poden ser d’interior o d’exterior, com per exemple terra vegetal abonada, sauló, turba,  també substrats especialitzats per plantació, per hort hurbà, per cactus, bonsais, etc.

També podeu trobar àrids i còdols decoratius per tal de donar al vostre jardí un efecte concret amb la combinació de materials, colors i grandàries de diferents elements.

Filats i tanques

Disposem d’una extensa gamma de pals galvanitzats, tubs de cremallera i d’altres accessoris.

Filats, valles i pals

Hi ha diferents sistemes de filats i valles que oferim:

Els panells de malla electrosoldada són un sistema de tancament resistent i segur.

La malla de simple torsió ens ofereix una resposta eficaç en tot tipus de tancaments.

Els sistemes de tancament rígid ofereixen uns models d’alta resistència i a la vegada una estètica moderna i funcional.

Els filferros són l’element principal de les instal·lacions, amb garantia de resistència i durabilitat i tenen diferents característiques i utilitats.

Els reixats són especialment recomanats per la seva durabilitat i resistència en espais amb acabat rústic, jardins i recintes agrícoles fins a vies de comunicació.

Les portes són l’element principal dels nostres tancaments. Poden ser amb sistema lliscant multiplicant les possibilitats estètiques, funcionals i atractives.

 

Gespa artificial

Hi ha varis models de gespa artificial disponibles en funció de la composició, el pes, l’altura…

Gespa artificial

La gespa artificial ha evolucionat de manera exponencial fins a oferir un aspecte completament natural, imitant a la perfecció l’herba natural.

Trobareu gespa artificial específica per a jardins, terrasses, balcons, patis, terrenys esportius, zones infantils, etc.

Els productes de gespa artificial que ofertem són fruits dels darrers avenços en fil, fibres i materials per tal de dotar-los amb la màxima suavitat i realisme.

També tenim accesoris per la col·locació i drenatge per tal d’assegurar una bona intal·lació.

 

Barbacoes

Tota una oferta variada de solucions pel foc a la llar

Barbacoes a la vostra mida

Disposem de barbacoes pensades per a tots els espais, estils i pressupostos; des dels estils més rústics als més clàssics, i també els minimalistes integradors.

Tenim barbacoes prefabricades amb dissenys de proporciones equilibrades i formes diverses pensades per a en diferents espais.

Realitzades en diferents materials com poden ser la pedra o el gres entre altres i acabats amb detalls de qualitat com pot ser una teulada de pissarra, el maó refractari o la campana d’acer inoxidable.

Scroll to Top