Reforma per a la comoditat de treballadors i clients a la botiga de Materials Casserres a Berga

Materials Casserres ha realitzat una petita reforma a la seva botiga de Berga amb l’objectiu d’aconseguir una major comoditat per als seus treballadors i clients.

Concretament, la modificació s’ha fet a l’interior de la botiga, a la zona de treball, per millorar la climatització de la sala i augmentar l’espai del qual disposen les treballadores.

El vidre amb què es divideix la zona de la botiga de la zona de treball s’ha separat uns metres de la seva antiga ubicació. A més, s’ha instal·lat un nou vidre a la zona de la porta per acabar de dur a terme el tancament.

D’aquesta manera s’ha fet més gran l’espai de treball, permetent que totes les treballadores puguin ser a dins al mateix temps i també aconseguint aïllar més la zona de treball per mantenir la calor en el seu interior.

La instal·lació de calefacció de la botiga està connectada a la xarxa d’aigua calenta de la central de biomassa del polígon industrial de la Valldan.

Des del mes de novembre de 2023 la botiga de Materials Casserres utilitza la caldera de biomassa del polígon, igual que fan altres empreses de la zona, per d’aquesta manera obtenir un estalvi en el consum de gas i apostar per la sostenibilitat.

La reforma en l’espai també ha permès buidar l’antiga taula de treball ubicada ja a l’exterior, la zona de la botiga, i fer-la disponible per a reunions amb els clients, a més de les taules amb els tamborets que s’ubiquen ben bé al costat.

La botiga de Materials Casserres s’ubica al polígon de La Valldan, concretament al camí de Sant Bartomeu, 14, de Berga, i està oberta al públic de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 20h, a més d’atendre també els clients els dissabtes de 9h a 13h.

Otras noticias y novedades

Firhàbitat 2023

Casserres, 6 de juny de 2023 Materials Casserres participa a Firhàbitat 2023 Per tercer any consecutiu l’empresa exposa els seus productes a la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica Materials Casserres ha participat com a empresa expositora en la tercera edició de Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya que

Leer más »

Visita a Porcelanosa

La setmana passada vam estar a la mostra anual de Porcelanosa, a Vila-real, aquest any coincidint amb la celebració del seu 50è aniversari. Vam poder veure les novetats de 2023 de la marca i de les seves marques filials Antic Colonial, XStone i Noken. També vàrem fer una visita al centre de producció per presenciar el procés

Leer más »
Ir arriba