T’ajudem a fer possible els teus projectes mitjançant els nostres serveis especialitzats

Disseny de projectes

Busques les millors idees per a la teva llar? El nostre equip t’assessorarà i t'acompanyarà al llarg del projecte. Treballarem conjuntament per satisfer les vostres necessitats. Com?
En primer lloc, confeccionem un plànol amb les mides corresponents de cada peça o mobiliari. Després, un cop sabem de quines dimensions partim, seleccionem els materials i estudiem com farem la instal·lació dels elements principals de l'espai, sempre tenint en compte la seva funcionalitat i una bona habitabilitat a la vostra llar.
Finalment, realitzem un disseny en 3D de l'espai, per tal de simular l'efecte de tot el nou espai plantejat. A partir del disseny 3D, valorem juntament amb el client el resultat obtingut abans de començar amb la fase d'instal·lació.

Venda de material

Com bé diu el nostre nom, posem a disposició dels nostres clients un ventall molt gran de materials de tot tipus: materials de contrucció, per a cobertes, paviments i revestiments, per a cuines i banys, per a jardins, evacuació i tractament d'aigües, ferreteria, portes i finestres, i molts productes més.

Material Casserres som un equip de professionals coneixedors de tots els materials i les seves característiques i sempre vetllem per assegurar que adquiriu el producte més adequat i més adient a les vostres necessitats.

A petició vostra, podem ocupar-nos del transport dels materials al punt d'entrega convingut.

Transport de materials i grues

Disposem d'una moderna flota de vehicles tant pel transport de material de construcció com pel transport d'altres mercaderies i també per a feines de grua. Disposem de quatre camions Mercedes EURO 6 amb volquet i amb grues HIAB d'última generació, de fins a 21m d'alçada de treball. També disposem d'un camió tràiler amb una plataforma de càrrega de 10,5m de llargada.

Gràcies a aquesta moderna flota podem donar un servei d'entrega de material a qualsevol punt, de forma molt ràpida, adaptat a diferents tipus de materials i amb la millor tecnologia de descàrrega.

Cases i cobertes de fusta

També oferim el servei de subministrament i muntatge de cases i cobertes de fusta; un servei de construcció d'elements 100% personalitzat a petició del client. El funcionament és molt senzill ja que es fabriquen les peces i conjunts a partir d'un plànol.

Amb l'objectiu de dur a terme aquesta funció, és essencial realitzar un bon estudi previ que determini les necessitats claus del projecte, a partir de les quals es pugui buscar la solució de fusta més adequada. Nosaltres ens ocupem de realitzar aquest estudi previ i també de muntar in situ les peces fabricades.

Cabines sanitàries a mida

Subministrem i instal·lem cabines sanitàries i mampares amb la distribució que desitgeu. Les cabines sanitàries es poden instal·lar un cop finalitzada l'obra, fins i tot una vegada els sanitaris han estat muntats.

Disposem de cabines de diferents amplades i profunditats i també podem incloure portes correderes més amples per persones amb mobilitat reduïda. Adicionalment, disposem d'altres accessoris com piques, divisors, armaris, bancs de resina fenòlica, etc.

Servei de cobertes industrials

Som especialistes en el subministrament i construcció de cobertes industrials per tot tipus d'edificacions com hipermercats, escoles, poliesportius... A més, també realitzem reparacions i desmuntatges, i com a servei diferencial, també gestionem el desmantellament de cobertes de fibrociment amb amiant.

Scroll to Top