Cobertes

Bigueria de fusta i imitació fusta

Ideals per aconseguir un sostre rústic en masies de turisme rural i cobertes amb història

Bigueria per a cobertes

Bigueria imitació fusta

Es tracta de bigues i jàsseres amb l’acabat decoratiu de la fusta i amb la resistència del formigó armat, per tant, no requereixen de manteniment. 

Aquestes bigues tenen un relleu característic que, juntament amb el pintat que se li aplica, tenen l’aparença de fusta vella. Hi ha la possibilitat d’escollir entre el color Nogal (Noguera-Fosc) o el color Nord (Pi-Clar).

Bigueria de fusta

Bigueria laminada de tipologies diferents que s’adapten a totes les necessitats. Les bigues poden ser d’avet o de pi amb la secció i llargada desitjades.

Panell Sandwich

Estalvi de temps i cost de muntatge

Gran aïllament tèrmic

Solució constructiva ideal per a cobertes lleugeres perquè s’instal·la de manera molt neta i ràpida i ofereix un gran aïllament tèrmic. Hi ha diferents acabats interiors que hi donen el toc estètic que cada client vol.

Aquest panell també ofereix diferents possibilitats en funció del disseny, de l’aplicació i de les característiques tècniques del projecte.

 

Plaques fibrociment

Ideal per a naus agrícoles, industrials, i ús residencial

Plaques ondulades

El fibrociment és un material que permet la transpiració i per tant minimitza la humitat dins la vostra nau. És un material que no s’oxida ni es corroeix fet que assegura la qualitat de la coberta.

A més, les plaques de fibrociment generen la meitat de sorolll que les plaques de metall i això asegura el benestar de les persones que es troben a l’interior.

Teules de ceràmica

Bon aïllament tèrmic que millora l’eficiència energètica

Teulades adaptades a l'estil arquitectònic

Disposem de teules planes, corbes, mixtes, i peces especialitzades per millorar l’estètica de la instal·lació i potenciar la seva seguretat, així com també dels accesorios corresponents i d’altres complements. 

Les teules ofereixen diferents avantatges com per exemple una elevada resistència mecànica, reduïda absorció d’aigua, una total planor i absència de guerxeses.

També us podem oferir teules àrabs velles recuperades de bona qualitat. 

teula vella

Cobertes de fusta

La fusta és un referent en construcció sostenible

Construcció sostenible

Venda i muntatge de cobertes de fusta segons les necessitats de cada projecte.

Disposem de material de fusta per cobertes com bigues, panells sandwich, perfils, etc.

La fusta és un material que ha estat utilitzat amb aquesta finalitat durant segles. A més, la bigueria laminada ha permès adaptar el disseny a nous usos estructurals i de disseny.

Cobertes industrials

Una bona solució econòmica i ràpida

Panells sandwich de xapa

Subministramente i, si escau, muntatge de panell sandwich de xapa.

Aquest tipus de panell ofereix una molt bona fixació i, a la vegada, redueix filtracions i humitats. Hi ha diferents espessors disponibles, que poden ser des de 30 mm fins a 120 mm de gruix d’aïllament de poliuretà.

Scroll to Top