Firhàbitat 2023

Casserres, 6 de juny de 2023

Materials Casserres participa a Firhàbitat 2023

Per tercer any consecutiu l’empresa exposa els seus productes a la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica

Materials Casserres ha participat com a empresa expositora en la tercera edició de Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya que s’ha celebrat a Avià (Berguedà), durant tres dies, 2, 3 i 4 de juny.

Aquest és el tercer any que Materials Casserres és present a la fira, demostrant d’aquesta manera el seu compromís amb la bioconstrucció i la sostenibilitat.

A més, amb la seva presència com a empresa expositora i també com a col·laborador, Materials Casserres dona suport a un certamen berguedà que tot i la seva joventut s’està consolidant com una referència en el sector.

Durant els tres dies centenars de particulars o professionals van passar per l’estand de Materials Casserres. Tots ells van poder veure de primera mà alguns exemples dels productes que ofereix l’empresa i conversar amb els nostres professionals sobre les característiques de cadascun d’ells.

Pel que fa a la fusta, els visitants van poder veure a l’estand productes com els aïllaments amb fibra, aïllaments acústics amb cotó, fusta laminada, no laminada i tractada per tarimes exteriors, llates per teulades ventilades, pals rodons, bigues i cavalls laminats per cobertes o travesses per jardins.

Pel que fa a altres materials, es va exhibir pedra natural, totxo manual, tova manual, ceràmiques manuals, teula reutilitzada, àrids reciclats, teulada ventilada amb tots els seus accessoris i el sistema Calibric, un bloc ceràmic rectificat que es col·loca amb junta fina i pot ser utilitzat com a mur de càrrega o com a tancament de façanes.

Materials Casserres fa un balanç positiu de la seva estada a Firhàbitat 2023, ja que les persones que s’han acostat a l’estand, berguedans o forans, particulars o professionals, han mostrat interès i ganes d’establir contacte amb l’empresa.

A més, Materials Casserres també considera que és positiu l’ambient de Firhàbitat per aprendre, descobrir altres projectes, materials i fer xarxa amb la resta d’empreses participants en el certamen per establir futures connexions.

Firhàbitat 2023

Altres noticies i novetats

Les façanes ventilades: el millor aïllant tèrmic per a l’eficiència energètica i el confort de l’habitatge

Les façanes ventilades construïdes amb material porcellànic són el sistema de recobriment d’habitatges més eficient energèticament de l’actualitat. Materials Casserres treballa amb les últimes tendències del mercat i vol donar a conèixer aquest sistema als seus clients, ja que és una excel·lent solució per a la rehabilitació energètica d’habitatges de nova creació i també d’antics.

Llegir més »

Vols descobrir com es fa una construcció amb el sistema Calibric?

Materials Casserres i Terreal et conviden a participar en una formació en directe per veure com s’aixeca un habitatge amb aquest material ceràmic d’última generació Tindrà lloc dimarts 10 d’octubre al magatzem de Materials Casserres a Berga T’hi esperem! Materials Casserres i Terreal t’ofereixen la possibilitat de veure en directe el muntatge d’una casa de

Llegir més »

Materials Casserres adquireix un nou camió-grua d’última generació!

Materials Casserres ha adquirit un nou camió-grua d’última generació per oferir a tots els seus clients el millor servei amb la maquinària més actual del mercat. El nou camió de dúmper 6×4 posseeix una gran caixa d’alumini de 5,70 metres ideal per transportar-hi qualsevol material de l’empresa. A més, la grua té una capacitat d’allargar-se

Llegir més »
Amiant

Renova cobertes industrials de fibrociment amb amiant

Materials Casserres renova cobertes industrials de fibrociment amb amiant Materials Casserres ofereix als seus clients el desmantellament de cobertes de fibrociment amb amiant i la posterior col·locació de cobertes industrials amb un nou material adequat i modern. A l’empresa berguedana som especialistes en aquest servei diferencial de rigorosa actualitat i gestionem tot el procés de

Llegir més »

Firhàbitat 2023

Casserres, 6 de juny de 2023 Materials Casserres participa a Firhàbitat 2023 Per tercer any consecutiu l’empresa exposa els seus productes a la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica Materials Casserres ha participat com a empresa expositora en la tercera edició de Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya que

Llegir més »

Visita a Porcelanosa

La setmana passada vam estar a la mostra anual de Porcelanosa, a Vila-real, aquest any coincidint amb la celebració del seu 50è aniversari. Vam poder veure les novetats de 2023 de la marca i de les seves marques filials Antic Colonial, XStone i Noken. També vàrem fer una visita al centre de producció per presenciar

Llegir més »
Scroll to Top