Ferreteria i seguretat

Evacuació de fums

La millor extracció del teu espai interior

Conductors per evacuació de fums i xemeneies de calefacció

 

Els principals conductes per a la ventilació d’instal·lacions són els tubs galvanitzats o inoxidables amb els colzes, tapes, abraçaderes i altres accessoris per adaptar-se a les condicions dels espais a ventilar.

També disposem de tubs per a xemeneies de calefacció amb tub llis galvanitzat, d’acer inoxidable i vitrificat negre en trams de 0,5 a 1 metre.

Els barrets extensibles estan fabricats en acer inoxidable AISI 304 BA, i acer galvanitzat. El mecanisme de gir està compost de dos rodaments ZZ en bany d’oli; reforçats amb doble creu en base i cap.

Eines i maquinària

Productes que evolucionen d’acord amb els avenços tecnològics del mercat

Venda d'eines per a la construcció

Disposem d’un ampli ventall d’eines, de maquinària i ferreteria, de senyalització, de vestimental de seguretat homologada, etc.; productes seleccionats entre les millors marques especialitzades de cada sector.

Creiem que és imprescindible emprar les eines i accesoris més adequats per cada tasca i lloc de treball, perquè ajuda a treballar d’una manera més segura, ràpida i precisa, al mateix temps que simplifica el treball obtenint així millors resultats en menys temps.

 

Vestuari i EPIS

Les modes va i venen però la seguretat s’ha de mantenir sempre

Vestuari i equips de protecció

El vestuari de seguretat professional és indispensable per oferir tranquil·litat a diferents llocs de treball de sectors com el sector de la construcció i edificació, jardineria i agricultura, neteja i manteniment, carrosseria i tallers, etc. 

Posem a la vostra disposició roba y calçat de treball per diferents ambients i climes (estiu i hivern) en compliment de diferents certificacions i ISOs.

El vestuari de seguretat inclou roba anti-talls, granotes, pantalons amb genolleres, armilles reflectants, guants, calçat baix o bé botes, etc.; i  també accessoris com cascs, ulleres protecció, mascaretes, protectors auditius, etc. 

Scroll to Top