Firhàbitat 2023

Casserres, 6 de juny de 2023

Materials Casserres participa a Firhàbitat 2023

Per tercer any consecutiu l’empresa exposa els seus productes a la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica

Materials Casserres ha participat com a empresa expositora en la tercera edició de Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya que s’ha celebrat a Avià (Berguedà), durant tres dies, 2, 3 i 4 de juny.

Aquest és el tercer any que Materials Casserres és present a la fira, demostrant d’aquesta manera el seu compromís amb la bioconstrucció i la sostenibilitat.

A més, amb la seva presència com a empresa expositora i també com a col·laborador, Materials Casserres dona suport a un certamen berguedà que tot i la seva joventut s’està consolidant com una referència en el sector.

Durant els tres dies centenars de particulars o professionals van passar per l’estand de Materials Casserres. Tots ells van poder veure de primera mà alguns exemples dels productes que ofereix l’empresa i conversar amb els nostres professionals sobre les característiques de cadascun d’ells.

Pel que fa a la fusta, els visitants van poder veure a l’estand productes com els aïllaments amb fibra, aïllaments acústics amb cotó, fusta laminada, no laminada i tractada per tarimes exteriors, llates per teulades ventilades, pals rodons, bigues i cavalls laminats per cobertes o travesses per jardins.

Pel que fa a altres materials, es va exhibir pedra natural, totxo manual, tova manual, ceràmiques manuals, teula reutilitzada, àrids reciclats, teulada ventilada amb tots els seus accessoris i el sistema Calibric, un bloc ceràmic rectificat que es col·loca amb junta fina i pot ser utilitzat com a mur de càrrega o com a tancament de façanes.

Materials Casserres fa un balanç positiu de la seva estada a Firhàbitat 2023, ja que les persones que s’han acostat a l’estand, berguedans o forans, particulars o professionals, han mostrat interès i ganes d’establir contacte amb l’empresa.

A més, Materials Casserres també considera que és positiu l’ambient de Firhàbitat per aprendre, descobrir altres projectes, materials i fer xarxa amb la resta d’empreses participants en el certamen per establir futures connexions.

Firhàbitat 2023

Otras noticias y novedades

Firhàbitat 2023

Casserres, 6 de juny de 2023 Materials Casserres participa a Firhàbitat 2023 Per tercer any consecutiu l’empresa exposa els seus productes a la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica Materials Casserres ha participat com a empresa expositora en la tercera edició de Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya que

Leer más »

Visita a Porcelanosa

La setmana passada vam estar a la mostra anual de Porcelanosa, a Vila-real, aquest any coincidint amb la celebració del seu 50è aniversari. Vam poder veure les novetats de 2023 de la marca i de les seves marques filials Antic Colonial, XStone i Noken. També vàrem fer una visita al centre de producció per presenciar el procés

Leer más »
Ir arriba