Materials Casserres adquireix un nou camió-grua d’última generació!

Materials Casserres ha adquirit un nou camió-grua d’última generació per oferir a tots els seus clients el millor servei amb la maquinària més actual del mercat.

El nou camió de dúmper 6×4 posseeix una gran caixa d’alumini de 5,70 metres ideal per transportar-hi qualsevol material de l’empresa.

A més, la grua té una capacitat d’allargar-se fins als 21 metres, cosa que facilita l’accés a pràcticament la totalitat dels habitatges del Berguedà. 

El camió-grua antic de l’empresa ja tenia 17 anys i per aquest motiu s’ha decidit renovar-lo i apostar per un de més nou i modern.

El vehicle és d’última generació, i compleix amb la normativa ambiental Euro6, que limita les emissions i garanteix la mínima contaminació possible en un camió d’aquestes característiques.  

La finalitat d’aquest nou camió-grua serà principalment realitzar repartiment i transport de material.

Així com també poder optimitzar les feines que es fan amb la grua, com per exemple, la instal·lació d’estructures de formigó. Altres tasques en les quals podrà ajudar és en formigonar, encofrar o en el muntatge de prefabricats de formigó.

En ser d’estil dúmper i tenir la caixa més curta, aquest camió és ideal per transitar per camins forestals i llocs revirats, d’aquesta manera també es podrà arribar a zones rurals i cases de pagès que necessitin els nostres serveis, molts comuns a la comarca del Berguedà.

Aquesta nova adquisició del camió-grua demostra la voluntat de Materials Casserres de continuar evolucionant i ser una empresa puntera, amb la voluntat de treballar amb els millors mitjans de producció per oferir un servei professional i immillorable als seus clients.  

Otras noticias y novedades

Firhàbitat 2023

Casserres, 6 de juny de 2023 Materials Casserres participa a Firhàbitat 2023 Per tercer any consecutiu l’empresa exposa els seus productes a la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica Materials Casserres ha participat com a empresa expositora en la tercera edició de Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya que

Leer más »

Visita a Porcelanosa

La setmana passada vam estar a la mostra anual de Porcelanosa, a Vila-real, aquest any coincidint amb la celebració del seu 50è aniversari. Vam poder veure les novetats de 2023 de la marca i de les seves marques filials Antic Colonial, XStone i Noken. També vàrem fer una visita al centre de producció per presenciar el procés

Leer más »
Ir arriba