Vols descobrir com es fa una construcció amb el sistema Calibric?

Materials Casserres i Terreal et conviden a participar en una formació en directe per veure com s’aixeca un habitatge amb aquest material ceràmic d’última generació

Tindrà lloc dimarts 10 d’octubre al magatzem de Materials Casserres a Berga

T’hi esperem!

Materials Casserres i Terreal t’ofereixen la possibilitat de veure en directe el muntatge d’una casa de 3 metres x 1,5 metres amb el sistema Calibric.

El Calibric és un bloc ceràmic de gran format (50 cm x 30 cm) amb la mida rectificada, és a dir, amb un tall perfectament alineat.

En els seus 20 cm de gruix, el Calibric té la particularitat que té moltíssimes càmeres d’aire entremig, cosa que proporciona a l’edifici una millor resistència tèrmica que amb qualsevol altre material ceràmic que es pot trobar avui en dia al mercat.

El sistema té les seves pròpies peces especials per fer les canonades, els brancals de finestres i portes, cèrcols amb formigó, llindars, caixes de persiana…

Així doncs, amb el sistema Calibric de Terreal no necessites l’estructura de formigó per construir un habitatge, ja que ell mateix t’aporta tots els ingredients necessaris.

L’activitat es farà el pròxim dimarts, 10 d’octubre, al magatzem de Berga de Materials Casserres, ubicat al camí de Sant Bartomeu, 14, del Polígon de La Valldan.

La construcció de la casa es farà de 9h a 13.30h i de 15.00h a 18.45h. Durant aquesta franja horària, la demostració s’obrirà a tot el públic que vulgui aprendre el funcionament d’aquest sistema.

La formació i presència a l’acte serà gratuïta i s’adreça principalment a professionals i treballadors del sector (arquitectes, aparelladors, constructors…) tot i que l’accés estarà obert a qualsevol persona que ho vulgui descobrir.

Terreal és un dels fabricants més importants amb els que treballa Materials Casserres i en els últims mesos han perfeccionat especialment aquesta tècnica.

Materials Casserres és proveïdor del sistema Calibric i ja ha servit la primera casa feta únicament amb aquest nou sistema al Berguedà.

Després del muntatge de la casa, aquesta es quedarà permanentment instal·lada al recinte de Materials Casserres per convertir-se en una exposició permanent del nou sistema Calibric.

Otras noticias y novedades

Firhàbitat 2023

Casserres, 6 de juny de 2023 Materials Casserres participa a Firhàbitat 2023 Per tercer any consecutiu l’empresa exposa els seus productes a la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica Materials Casserres ha participat com a empresa expositora en la tercera edició de Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya que

Leer más »

Visita a Porcelanosa

La setmana passada vam estar a la mostra anual de Porcelanosa, a Vila-real, aquest any coincidint amb la celebració del seu 50è aniversari. Vam poder veure les novetats de 2023 de la marca i de les seves marques filials Antic Colonial, XStone i Noken. També vàrem fer una visita al centre de producció per presenciar el procés

Leer más »
Ir arriba