Materials Casserres col·labora un any més amb Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya.

Firhàbitat arriba plenament consolidat a la quarta edició i amb un format que ha anat evolucionant des del primer any, amb la introducció de millores i canvis per enriquir l’experiència dels professionals i visitants.

Enguany, la fira tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de maig a Avià, el Berguedà.

Com a empresa berguedana compromesa amb la sostenibilitat, Materials Casserres n’ha format part des de la primera edició. Enguany no en serà una excepció, i hi col·laborem aportant diferents materials per als tallers que organitza la fira. 

A l’apartat d’expositors però, la nostra participació serà diferent: hi serem presents a través d’un dels nostres fabricants principals, TERREAL.

Materials Casserres és un dels grans distribuïdors de TERREAL, una empresa d’origen francès que ofereix productes de construcció d’argila.

Produeixen solucions innovadores per a l’aïllament dels edificis: teules i aïllaments, components per a teulades, panells solars, façanes, estructures i accessoris de terracota, entre altres.

Així doncs, si visiteu la fira aquest cap de setmana i sou professionals del sector, podreu visitar l’estand de TERREAL i veure totes les solucions constructives que ofereixen.

Aquest 2024 Firhàbitat mantindrà l’espai d’expositors, així com les activitats paral·leles i les conferències per a tots els públics amb el tema Salut i Hàbitat com a eix central.

El programa de xerrades seguirà la línia de la salut com el factor diferencial de la bioconstrucció en contraposició a la construcció convencional. Es portaran a debat aspectes clau com la qualitat de l’aire, de l’aigua, la contaminació electromagnètica, els tòxics ambientals i tot allò que pot afectar la salut de les persones.

Des de Materials Casserres us convidem a tots a visitar la fira, participar en les xerrades i especialment a inspeccionar l’estand i el que ofereix TERREAL.

Podeu consultar la programació de Firhàbitat en aquest enllaç:

https://www.firhabitat.com/edicio-2024/programa

Altres noticies i novetats

Materials Casserres col·labora un any més amb Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya. Firhàbitat arriba plenament consolidat a la quarta edició i amb un format que ha anat evolucionant des del primer any, amb la introducció de millores i canvis per enriquir l’experiència dels professionals i visitants. Enguany, la fira

Llegir més »

Les façanes ventilades: el millor aïllant tèrmic per a l’eficiència energètica i el confort de l’habitatge

Les façanes ventilades construïdes amb material porcellànic són el sistema de recobriment d’habitatges més eficient energèticament de l’actualitat. Materials Casserres treballa amb les últimes tendències del mercat i vol donar a conèixer aquest sistema als seus clients, ja que és una excel·lent solució per a la rehabilitació energètica d’habitatges de nova creació i també d’antics.

Llegir més »

Vols descobrir com es fa una construcció amb el sistema Calibric?

Materials Casserres i Terreal et conviden a participar en una formació en directe per veure com s’aixeca un habitatge amb aquest material ceràmic d’última generació Tindrà lloc dimarts 10 d’octubre al magatzem de Materials Casserres a Berga T’hi esperem! Materials Casserres i Terreal t’ofereixen la possibilitat de veure en directe el muntatge d’una casa de

Llegir més »

Materials Casserres adquireix un nou camió-grua d’última generació!

Materials Casserres ha adquirit un nou camió-grua d’última generació per oferir a tots els seus clients el millor servei amb la maquinària més actual del mercat. El nou camió de dúmper 6×4 posseeix una gran caixa d’alumini de 5,70 metres ideal per transportar-hi qualsevol material de l’empresa. A més, la grua té una capacitat d’allargar-se

Llegir més »
Amiant

Renova cobertes industrials de fibrociment amb amiant

Materials Casserres renova cobertes industrials de fibrociment amb amiant Materials Casserres ofereix als seus clients el desmantellament de cobertes de fibrociment amb amiant i la posterior col·locació de cobertes industrials amb un nou material adequat i modern. A l’empresa berguedana som especialistes en aquest servei diferencial de rigorosa actualitat i gestionem tot el procés de

Llegir més »

Firhàbitat 2023

Casserres, 6 de juny de 2023 Materials Casserres participa a Firhàbitat 2023 Per tercer any consecutiu l’empresa exposa els seus productes a la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica Materials Casserres ha participat com a empresa expositora en la tercera edició de Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya que

Llegir més »

Visita a Porcelanosa

La setmana passada vam estar a la mostra anual de Porcelanosa, a Vila-real, aquest any coincidint amb la celebració del seu 50è aniversari. Vam poder veure les novetats de 2023 de la marca i de les seves marques filials Antic Colonial, XStone i Noken. També vàrem fer una visita al centre de producció per presenciar

Llegir més »
Scroll to Top